Rondvaart

Sinds 2009 verzorgt rederij Lee rondvaart en vaartochten op verschillende rivieren in Noord Holland, zoals de Amstel, de Vecht, de schitterende Zaan en de meest populaire bestemming, de Zaanse schans. Wij hebben diverse schepen beschikbaar vanaf 12 personen tot 150 personen. Uiteraard is het mogelijk om aan boord heerlijk te eten en met mooi weer kunt u zelfs op het buitendek barbecueën. Onze koelkasten staan gevuld met diverse (fris)dranken en we hebben heerlijke unieke bieren op tap. Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden en vaarroutes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

elly glasius

Amsteltocht

Prachtige rondvaart zowel binnen als buiten Amsterdam. Ontdek de schoonheid van de Amstel met onze prachtige Amsteltocht. Gedurende deze tocht kunt u genieten van de schitterende landschappen net buiten Amsterdam. Dit in combinatie met een stukje prachtige binnenstad en een deel van de Amsterdamse haven. Zo vaart u dwars door Amsterdam en ziet u onder andere Carré, de Magere Brug, het Scheepvaartmuseum en nog veel meer moois! Voor meer informatie over deze mooie rondvaart kunt u contact opnemen met Rederij Lee.

zaanferry voorzaan

Zaanse schans

Ervaar één van de mooiste stukjes Nederland en bewonder de schitterende molens en klassieke woningen vanaf het water. De rondvaart over de Zaanse Schans is ideaal voor mensen die geïnteresseerd zijn in Nederlandse geschiedenis, toeristen en buitenlandse collega's en zakenpartners. Voor meer informatie over deze mooie rondvaart kunt u contact opnemen met Rederij Lee.

zaanferry zaanse schans

de Vecht

Met deze vaartocht over de Vecht komt u helemaal tot rust. De rondvaart voert u langs tal van bezienswaardigheden die u kunt bewonderen terwijl u lekker geniet van een drankje en een hapje. Voor meer informatie over deze heerlijke rondvaart kunt u contact opnemen met Rederij Lee.

 

de vecht

Overige tochten

Uiteraard is het mogelijk om ook op andere wateren te varen.

Neem contact op met Rederij Lee voor de mogelijkheden.

bel ons direct