SAIL AMSTERDAM 2020

De Jubileum editie van Sail Amsterdam.

Sail Amsterdam; alweer voor de 10e keer komen de mooiste en grootste Tall Ships vanuit de hele wereld naar Amsterdam voor dit mega spektakel.

Van woensdag 12 augustus 2020 tot en met zondag 16 augustus 2020. Het IJ vormt ook dit keer het decor voor dit grootse maritieme evenement.

De eerste keer dat Sail plaats vond was in 1975. 40 jaar later, in 2015 kwamen meer dan 600 schepen via het Noordzee kanaal binnen om af te meren in de IJ haven.

Alleen vanaf het water zit je er boven op en ervaar je pas hoe reusachtig en majestueus sommige schepen zijn. Wees er dit keer ook bij en laat deze speciale jubileum editie niet aan je voorbij varen.

Rederij Lee beschikt over diverse opstapplaatsen net buiten Amsterdam zodat u niet met parkeer problemen zit en we binnen 15 minuten met de boot op de eerste rang zitten.

We hebben diverse mogelijkheden op alle dagen van Sail Amsterdam.

De openingsdag varen we met onze schepen de stoet tegemoet en zien we alle schepen op steenworp afstand voorbij varen. Op de overige dagen hebben we diverse arrangementen verspreid over verschillende dagdelen. De laatste dag is er een feestavond waarbij we met zijn allen naar het spectaculaire vuurwerk gaan kijken.

Wilt u er ook bij zijn en bent u geïnteresseerd in een arrangement met 1 van onze schepen laat het ons dan weten zodat we een aanbieding op maat kunnen maken.

Bel ons direct op 075 - 207 1055 of stuur een email naar Eric Ouwehand: eric@rederijlee.nl

sail i amsterdam

schip Elly Glasius sail amsterdamelektrische rondvaartboot sail amsterdam